Garmin Forerunner 35 Optic White

Zobrazit popis

Výrobce: Garmin

Druh: Hodinky

Tento produkt již není v naší nabídce.

Zadejte Váš e-mail:

Množství:

Cena / ks:

2 890 KčPůvodní cena: 4 490 Kč

Popis produktu

Popis

Garmin Forerunner 35 je nový model běžeckých GPS hodinek s optickým měřením tepu přímo na zápěstí ruky.

  • Citlivý přijímač satelitního systému GPS

  • Vestavěný optický snímač srdečního tepu

  • Bluetooth propojení s mobilním telefonem a automatická synchronizace s Garmin Connect

  • SMART notifikace, ovládání hudby, LiveTracking

  • Celodenní záznam aktivity (kroky, kalorie, intenzivní minuty) + upozorňování na neaktivitu

  • Celodenní monitoring srdečního tepu, monitoring spánku

  • Vibrační upozornění a alarmy

  • Samostatné profily aktivit (běh, běh uvnitř, kolo, chůze, kardio)

  • Možnost spárování s externími snímači pomocí ANT+

  • Výdrž baterie až 13h resp. až 9 dní

  • Voděodolné provedení (5 ATM)

  • Velmi nízká hmotnost: jen 37g

  • 4 barevná provedení

Forerunner 35 patří do nové generace GPS hodinek, které mají minimální rozměry, nízkou hmotnost a měkký, přizpůsobivý řemínek. Oproti větším GPS sporttesterům jsou proto vhodné i pro ženy nebo sportovce s menším zápěstím. Forerunner 35 nabízí velmi slušnou funkční výbavu. Nechybí samostatné sportovní profily pro běh, běh na páse, jízdu na kole nebo fitness cvičení. Hodinky mají k dispozici vibrační alarmy, funkce AutoLap, AutoStop, automatické odesílání tréninků do tréninkového deníku prostřednictvím mobilního telefonu nebo například chytré funkce v případě propojení se SMARTphonem.
Forerunner 35 má k dispozici vestavěný krokoměr, který patří ke standardní výbavě většiny moderních sportovních hodinek, stejně jako možnost měření délky a kvality spánku. Monitoring denních aktivit je doplněný o celodenní průběžné měření srdečního tepu, včetně automatické detekce klidového srdečního tepu. V případě, že chcete hodinky využít pro měření vnitřních fitness aktivit jako je spining, aerobik nebo například zumba, je možné hodinky využít a čas, srdeční tep, případně tempo sledovat a zaznamenat bez zapnutého GPS přijímače. Výhodou hodinek je, že jsou schopné fungovat samostatně i když je nepropojíte s mobilním telefonem. Funkce sporttesteru jsou na telefonu nezávislé a funkce chytrých hodinek jsou k dispozici, jako přidaná funkce navíc.

 



Pokud se věnujete nejen běhu, ale i cyklistice, případně in-line bruslení nebo lyžování, bude se vám u hodinek hodit možnost využití více sportovních profilů. V každém z profilů si hodinky pamatují samostatné nastavení – při běhu můžete sledovat tempo (min/km), při jízdě na kole rychlost (km/h)... V každém z profilů je možné uživatelsky na displeji nastavit kombinaci veličin, které chcete při dané aktivitě sledovat (např. tempo/čas/vzdálenost). V případě podobného nastavení profilů není nutné v okamžiku změny typu sportu hodinky složitě přenastavovat, stačí jednoduše zvolit jiný sportovní profil.

Samostatnou a často opomíjenou funkcí hodinek je tréninkový deník Garmin Connect. Ačkoliv se často v popisu Garmin sporttesterů nepopisuje, tvoří velkou část hodnoty sportovních GPS hodinek Garmin. Garmin Connect je on-line tréninkový deník, který schraňuje, vyhodnocuje a případně sdílí záznamy ze sportovních aktivit. Garmin Connect je buď přístupný z počítače (PC, iOS) na webové stránce https://connect.garmin.com nebo jako mobilní aplikace Garmin Connect Mobile pro chytré telefony a tablety (iOS, Android, Windows Mobile). Garmin Connect, který je k dispozici plně v českém jazyce, umí vyhodnotit většinu outdoorových nebo indoorových sportů a nejen zobrazit GPS záznam aktivity nad mapou, ale i kombinovat záznamy výškového profilu, tempa, tepové frekvence, rychlosti... a celé řady dalších veličin. Jakékoliv záznamy můžete poslat přátelům pomocí emailu či jednoduchého odkazu nebo jednoduše sdílet pomocí sociálních sítí.

Garmin Connect je online deník sportovních aktivit

Součástí produktu je bezplatný přístup do tréninkového kalendáře Garmin Connect. I když se o deníku Garmin Connect často nepíše, je velkou přidanou hodnotou produktu. Po létech vývoje a zlepšování poskytuje neuvěřitelně širokou škálu možností, vyhodnocení a náhledů na záznamy z chytrých hodinek, cyklopočítačů a dalších produktů Garmin. Deník má ovládání plně v českém jazyce a je k dispozici jako webová stránka pro PC nebo Mac nebo jako mobilní aplikace pro iOS nebo Android (k dispozici je stále i verze pro Windows, její další vývoj ale bude omezený).

Garmin Connect je nástroj, který pomáhá plánovat, ukládat, vyhodnocovat a sdílet záznamy pořízené s produkty značky Garmin. Ve většině případů se jedná o záznamy ze sportovních GPS hodinek, ale není to nutné omezení. Garmin Connect stejně dobře slouží i pro záznamy z fitness náramků, cyklopočítačů, outdoorových GPS navigací, a dokonce i akčních GPS kamer.

Obsah balení

  • GPS hodinky Forerunner 35

  • USB napájecí/datový kabel

  • Návod k použití

 

TIP

Máte dotazy k produktu?

Napište a my Vám odpovíme.

* Všechna pole formuláře jsou povinná

Cena:2 890 Kč

banner doprava zdarma