Helma Schuberth C5 Glossy White

Během vývoje C5 strávili odborníci více než 200 hodin v továrním větrném tunelu a vylepšovali design skořepiny. Díky tomu přišli i se zcela novým konceptem krčního límce, který perfektně utěsňuje spodní část helmy, což má za výsledek skvělý výsledek v testu hlučnosti - pouze 85 Dba ve 100 km/h na naháči.

Celý popis

Výrobce: Schuberth

Materiál: Skelné vlákno / carbon

Druh: Pánské/Dámské

Vyberte velikost:

XS1 TÝDEN

S1 TÝDEN

M1 TÝDEN

L1 TÝDEN

XL1 TÝDEN

2XL1 TÝDEN

3XL1 TÝDEN

Velikostní tabulka

Zadejte Váš e-mail:

Množství:

Cena / ks:

17 500 Kč

Popis produktu

Helma Schubert C5 Glossy White

  • Certifikace: ECE 22.06, pro otevřenou i zavřenou variantu P/J
  • Materiál skořepiny: skelné vlákno, carbon
  • EPS: dvě různé hustoty pro lepší ochranu
  • Zapínání: ráčnové
  • Hledí: optická třída 1
  • Protimlžící clona: Pinlock 120
  • Sluneční clona: integrovaná
  • Komunikace: připravená na komunikace SCHUBERTH SC2 (firma SENA)
  • Výstélky: antibakteriální, rychleschnoucí, pratelné, bezešvé, příjemné na kůži
  • Reflexní prvky: na větrném deflektoru, krční výstélce a těsnění hledí
  • Hlučnost: 85 Dba ve 100 km/h na naháči
  • Váha: Velikost L: 1640 g +/- 50 g
  • Záruka: 5 let
  • Testováno ve větrném tunelu a komoře na počasí
  • Vyrobeno v Německu

Video: C5 v akci

Skořepina je nově vyrobená ze směsi skelného vlákna DFP spolu s Carbonem, díky kterému má ještě lepší schopnost pohlcovat nárazy a navíc je lehčí.

C5 jako první přilba SCHUBERTH splňuje novou homologaci ECE-R 22.06, a to pro ježdění v zavřené i otevřené variantě P/J. Kvůli zvýšení vaší bezpečnosti má i Anti-Roll-Off-System, který zabraňuje sesmeknutí přilby z hlavy v případě nehody.

Bradový pásek má vylepšenou pozici, aby byl netlačil a byl příjemnější i při delších cestách. Bradová část je zcela nově koncipovaná, je vyrobená kromě plastu i ze skelného vlákna, a to kvůli nižší hmotnosti, snazší manipulaci a hlavně vyšší odolnosti.

Během vývoje C5 strávili odborníci více než 200 hodin v továrním větrném tunelu a vylepšovali design skořepiny. Díky tomu přišli i se zcela novým konceptem krčního límce, který perfektně utěsňuje spodní část helmy, což má za výsledek skvělý výsledek v testu hlučnosti - pouze 85 Dba ve 100 km/h na naháči.

Přilba samozřejmě prošla i testováním v komoře na počasí, kde se optimalizuje i pro extrémní povětrnostní podmínky, simuluje se jízda v poušti, dešti, zimě...

SCHUBERTH C5 má nově dvojitou ventilaci na bradě, jejíž součástí je vyjímatelný a pratelný filtr, který zabraňuje vniknutí pevných částic a hmyzu. Přizpůsobení přítoku vzduchu podle potřeby je opravdu snadné i v rukavicích. Větrací systém doplňuje ještě nový spoiler v zadní části přilby s odvodem vzduchu a odkrytými kanálky v EPS skořepině.

C5 představuje zbrusu nový koncept SCHUBERTH INDIVIDUAL, který umožňuje přizpůsobit vnitřní polstry podle potřeby díky různým tloušťkám pro boční, zadní a lícní vycpávky ve velikostech M/L/XL.

Vnitřní vycpávky byly vyvinuty spolu s výzkumným ústavem v Německu a jsou samozřejmě pratelné, antibakteriální, bezešvé, rychleschnoucí a opravdu příjemné na dotek.

Hlavní plexi má optickou třídu 1, což znamená výhled bez zkreslení. Další výhodou je, že hledí zůstává ve stále stejné poloze, bez ohledu na to, jestli je bradová část zrovna otevřená nebo zavřená.

Sluneční clona i nejnovější Pinlock 120 proti mlžení jsou součástí přilby.

Komunikace SC2 je extrémně jednoduchá na instalaci, nastavení i používání. Stačí zapojit mikrofon, sundat krytky vzadu na helmě, zacvaknout hlavní jednotku, zapnout a můžete vyrazit. Nejnovější HD reproduktory od Seny a tři antény pro FM rádio, Bluetooth a Mesh interkom jsou už součástí přilby.Technologie Mesh 2.0 přepisuje definici toho, co znamená komunikační síť, můžete totiž spojit doslova nekonečně účastníků. Kromě toho SC2 nabízí možnost používat digitální asistenty, regulaci okolního hluku a skvělý dosah.

Manuál k přilbě si můžete stáhnout ZDE.

TIP

Máte dotazy k produktu?

Napište a my Vám odpovíme.

* Všechna pole formuláře jsou povinná

Cena:17 500 Kč

banner doprava zdarma