Tankvak SHAD SL23B

Rozšiřitelný tankvak Shad na motorku s reflexními prvky, které zvýší bezpečnost. Obsahuje praktickou horní průhlednou dotykovou přihrádku na mapy, tablety nebo GPS. Na nádrž je připevněn pomocí univerzálního upevňovacího systému, který je součástí balení.

Celý popis

Výrobce: Shad

Tento produkt již není v naší nabídce.

Zadejte Váš e-mail:

Množství:

Cena / ks:

2 390 Kč

Popis produktu

Taška na nádrž Shad SL23B tankvak

Speciální design pro dlouhé jízdy s reflexními prvky pro zvýšení bezpečnosti vrchní kapsa na mapu, tablet, GPS navigaci s touch screen dotykovou úpravou fixace na motorku pomocí univerzální základny na nádrž (součástí balení) hlavní kapsa na zip s uzavřením na háčky a očka pro zvýšenou bezpečnost zipy s odolnými jezdci pro ovládání i v rukavicích tuhá struktura tank bagu madlo na nošení nastavitelný ramenní popruh voděodolný potah možnost zvýšení kapacity až do 23 litrů, místo pro uložení integrální helmy popruhy na upravení objemu batohu reflexní prvky pro bezpečnost.


Univerzální připevnění pomocí dvou systémů: součástí je univerzální základna na nádrž možnost dokoupení 4 odnímatelných magnetů s bezpečnostními popruhy na řidítka (X1SL11) kabelový vývod pro USB nabíječku příslušenství: USB nabíječka (X1SB95) rozměry: 26 x 24 x 35cm kapacita: 14 – 23 litrů maximální nosnost: 2kg

 

TIP

Máte dotazy k produktu?

Napište a my Vám odpovíme.

* Všechna pole formuláře jsou povinná

Cena:2 390 Kč

banner doprava zdarma