Skútr Peugeot Tweet 125 FL - Pacifik Blue

NOVINKA PRO ROK 2023! Nový Peugeot Tweet - přepracovaný bestseller s velkými koly.

Celý popis

Výrobce: Peugeot

Objem: 125 ccm

Výkon: 8,4 kW

Rok výroby: 2023

SKLADEM

Zadejte Váš e-mail:

Cena / ks:

79 900 Kč

Popis produktu

Skútr Peugeot Tweet 125 FL - Pacifik Blue - modrá

Oceňovaný pro svá velký kola, stabilitu a praktičnost je Peugeot Tweet dlouhodobě jedním z nejprodávanějších skútrů v Evropě, zvláště pak ve Španělsku a Itálii.

V roce 2023 se zákazníkům, kteří hledají skútr s elegantním a unikátním stylem, objeví nová verze modelu Tweet. Velký pocit bezpečí, dobrá manévrovatelnost a dobré držení stopy, to vše se pojí s velkými koly, která nyní přijíždějí do nové éry zabudované v posledním designovém jazyku značky Peugeot. Tolik ke skútru, který si prosazuje svoji pozici na trhu, kdekoliv se objeví. Díky světlům ve tvaru tesáků umístěným na předním plastovém panelu stojí hrdě za standardy značky. Skútr je vybaven hexagonálním předním LED světlometem a hranatými tvary, které umožňují každému vyjádřit svůj vlastní styl, LCD displejem, dále USB zásuvkou nebo úložným prostorem po dvoumístným sedadlem. Peugeot Tweet má design prémiového skútru bez kompromisů na pohodlí jezdce nebo spolujezdce.

Šikovný a účinný, Peugeot Tweet profitujez efektního, dynamického projevu, které se pojí k dobrému vzhledu a promyšlené velikosti. 125cc verze je nově osazena ráfky ve tvaru diamantu hodnotnější vizuál.

Technické parametry:

  • čtyřtaktní vzduchem chlazený jednoválec o objemu 124,8 ccm
  • výkon 8,4 kW (11,5 koní)
  • kroutící moment 10,3 Nm
  • výška sedla 790 mm
  • váha 106 kg
  • LCD displey
  • USB zásuvka

financování Peugeot by Essox

TIP

Máte dotazy k produktu?

Napište a my Vám odpovíme.

* Všechna pole formuláře jsou povinná

Cena:79 900 Kč

banner doprava zdarma