Peugeot e-Streetzone 1 baterie

Peugeot e-Streetzone 1 baterie
Peugeot e-Streetzone 1 baterie
Peugeot e-Streetzone 1 baterie
Peugeot e-Streetzone 1 baterie

Novinka

NOVINKA PRO ROK 2023! e-Streetzone - když se městský život elektrifikuje!

Celý popis

Výrobce: Peugeot

Rok výroby: 2023

NA DOTAZ

Zadejte Váš e-mail:

Cena / ks:

89 900 Kč

Popis produktu

Skútr Peugeot e-Streetzone

e-Streetzone odhalený na Paris Motor Show v říjnu 2022 doplní rodinu elektrických modelů pod vlajkou Peugeot. Ambiciózní strategie, která značí touhu značky podporovat městskou a příměstskou mobilitu dnes i v budoucnosti, jak na dvou, tak na čtyrech kolech.

Elektrifikovaná verze modelu Streetzone, který je na trhu již 10 let, těží z prověřené spolehlivosti spalovací verze. Klasické městské přibližovadlo s dvoumístným sedadlem se perfektně hodí pro lidi hledající lehké vozidlo se snadným ovládáním.

Baterie se dá zpod sedla vyjmout během pár sekund a dobít kdekoliv v domácnosti z běžné zásuvky. Se standardní 300W nabíječkou stačí 4,5 hodiny na dobití 80% kapacity. Plné dobití pak trvá 7 hodin. 600W nabíječka zkrátí dobu potřebnou k nabití na polovinu. Zapojení baterií pod sedadlo je velmi jednoduché díky připraveným zástrčným slotům.

Pro běžné použití budou v nabídce dvě verze. Jednobateriová verze nabízí jízdní režimy ECO, který se hodí pro oblasti s omezenou rychlostí na 30 km/h a má dojezd 61 km a režim BOOST, který má dojezd 51 km s maximální rychlostí 45 km/h. U jednobateriové verze dáte pod sedadlo i malou otevřenou přilbu. Pro uživatele, kteří hledají delší dojezd, bude v nabídce dvoubateriová verze. S ní se dojezd v režimu ECO posouvá na 112 km a v BOOST režimu na 96 km. Dostupná bude také verze CARGO s jednomístným sedadlem, dvěma bateriemi a připravenou platformou pro montáž velkého převozního boxu.

Všechny verze jsou vybaveny novým LCD přístrojovým panelem, který zobrazuje jízdní režimy, současnou rychlost nebo dojezd. Všechny tři verze mají také připravený USB port.

Váha: 90 kg s 1 baterií / 102 kg se 2 bateriemi

Barevná provedení: Mad Black / Curacao Blue, Icy White Cherry Red, Ma Black

Uvedení na trh: 1. polovina 2023

TIP

Máte dotazy k produktu?

Napište a my Vám odpovíme.

* Všechna pole formuláře jsou povinná

Cena:89 900 Kč

banner doprava zdarma