Helma Schuberth E2 Glossy White

SCHUBERTH E2 je perfektní mix pohodlí vyklápěčky s vlastnostmi a agresivním vzhledem enduro helem. Ideální přilba na enduro cestování.

Celý popis

Výrobce: Schuberth

Materiál: Kompozit

Druh: Pánské/Dámské

Vyberte velikost:

XS1 TÝDEN

S1 TÝDEN

M1 TÝDEN

L1 TÝDEN

2XL1 TÝDEN

3XL1 TÝDEN

Velikostní tabulka

Zadejte Váš e-mail:

Množství:

Cena / ks:

18 300 Kč

Popis produktu

Vyklápěcí helma Schubert E2 Glossy White

Nová výklopná helma E2 vychází z oblíbeného modelu SCHUBERTH C5. Skořepina je stejná, je vyrobená ze směsi skelného vlákna DFP spolu s Carbonem, díky kterému má ještě lepší schopnost pohlcovat nárazy a navíc je lehčí.

E2 splňuje novou homologaci ECE-R 22.06, a to pro ježdění v zavřené i otevřené variantě P/J.

Důležitý bezpečnostní prvek je Anti-Roll-Off-System, který zabraňuje sesmeknutí přilby z hlavy v případě nehody na motorce. Bradový pásek má vylepšenou pozici, aby netlačil a byl příjemnější i při delších cestách.

Nový kšilt byl pro E2 vyvinut ve větrném tunelu, aby se minimalizoval vznik vibrací. Dá se nastavit do tří poloh ale i velmi snadno sundat. Navíc má paměť, takže zůstává stále ve stejné poloze, i když vyklopíte bradovou část.

Stejně jako ostatní helmy na motorku od Schuberthu prošla i E2 testováním v komoře na počasí, kde se optimalizuje pro extrémní povětrnostní podmínky, simuluje se jízda v poušti, dešti, zimě...

SCHUBERTH E2 má dvojitou ventilaci na bradě, horní zabraňuje zamlžování plexi při jízdě v chladu, spodní zase zajišťuje další přívod vzduchu v horkém počasí. Přizpůsobení přítoku vzduchu podle potřeby je opravdu snadné i v rukavicích.

Další součástí větrání je ventilace na hlavě, která má dvě polohy a systém doplňuje ještě nový spoiler v zadní části přilby, který zajišťuje optimální proudění vzduchu uvnitř helmy.

Prach, bahno a hmyz jsou nedílnou součástí každého dobrodružství, proto je součástí větrání vyjímatelný a pratelný filtr.

C5 představuje zbrusu nový koncept SCHUBERTH INDIVIDUAL, který umožňuje přizpůsobit vnitřní polstry podle potřeby díky různým tloušťkám pro boční, zadní a lícní vycpávky ve velikostech M/L/XL.

Vnitřní vycpávky byly vyvinuty spolu s výzkumným ústavem v Německu a jsou samozřejmě pratelné, antibakteriální, bezešvé, rychleschnoucí a opravdu příjemné na dotek.

Hlavní plexi má optickou třídu 1, což znamená výhled bez zkreslení. Další výhodou je, že hledí zůstává ve stále stejné poloze, bez ohledu na to, jestli je bradová část zrovna otevřená nebo zavřená.

Sluneční clona i nejnovější Pinlock 120 proti mlžení jsou součástí přilby.

Komunikace SC2 je extrémně jednoduchá na instalaci, nastavení i používání. Stačí zapojit mikrofon, sundat krytky vzadu na helmě, zacvaknout hlavní jednotku, zapnout a můžete vyrazit. Nejnovější HD reproduktory od Seny a tři antény pro FM rádio, Bluetooth a Mesh interkom jsou už součástí přilby. Technologie Mesh 2.0 přepisuje definici toho, co znamená komunikační síť, můžete totiž spojit doslova nekonečně účastníků. Kromě toho SC2 nabízí možnost používat digitální asistenty, regulaci okolního hluku a skvělý dosah.

 

  • Certifikace: ECE 22.06, pro otevřenou i zavřenou variantu P/J
  • Materiál skořepiny: skelné vlákno, carbon
  • EPS: dvě různé hustoty pro lepší ochranu
  • Zapínání: ráčnové
  • Hledí: optická třída 1
  • Protimlžící clona: Pinlock 120
  • Sluneční clona: integrovaná
  • Komunikace: připravená na komunikace SCHUBERTH SC2 (firma SENA)
  • Výstélky: antibakteriální, rychleschnoucí, pratelné, bezešvé, příjemné na kůži
  • Reflexní prvky: na větrném deflektoru, krční výstélce a těsnění hledí
  • Váha: Velikost M-L: 1666 g bez příslušenství, 1850 g se vším
  • Záruka: 5 let
  • Testováno ve větrném tunelu a komoře na počasí: ano
  • Vyrobeno v Německu: ano
TIP

Máte dotazy k produktu?

Napište a my Vám odpovíme.

* Všechna pole formuláře jsou povinná

Cena:18 300 Kč

banner doprava zdarma