Závodní Kombinéza 4SR na míru

Závodní kombinéza 4SR na míru - zakázková výroba.

Celý popis

Výrobce: 4SR

Materiál: Kůže

Druh: Pánské

SKLADEM

Zadejte Váš e-mail:

Množství:

Cena / ks:

32 235 Kč

Popis produktu

Závodní kombinéza v konfekční velikosti bez úprav - 27.937,- Kč vč. DPH

Jednodílné závodní kombinézy na míru vyrábíme formou zakázkové výroby.

Sami velmi dobře víme, jak moc je důležité, aby závodní kombinéza perfektně seděla. Proto se snažíme u každé kombinézy vycházet z individuálních tělesných proporcí každého jezdce. S tím vším jde ruku v ruce barevné provedení a celkový design, který lze zhotovit v libovolné barevné kombinaci a stylu. A to včetně log sponzorů, jména a čísla. Všechny detaily lze vytvářet ve formě potisku, kožených log, nášivek či laserového vypalování. Výsledná cena závisí na složitosti návrhu a jeho následném zpracování. Těšíme se na vaše nápady. Máte zájem o zakázkovou kombinézu na míru a nevíte jak postupovat?

1. První krok - Správná velikost

Nejlépe v centrální prodejně v Českých Budějovicích, vyzkoušejte konfekční velikost kombinézy. Návštěvu doporučujeme domluvit předem telefonicky. Při zkoušení Vám kombi musí být těsná. Umíme konfekční střih mírně upravit, pokud je však Vaše postava zcela nestandardní, nebudeme Vám schopni vyhovět.

2. Druhý krok - Správný design

Individuální provedení znamená především unikátní design. Abychom vám návrh usnadnili, zašleme Vám emailem grafické podklady s instrukcemi jak postupovat. Pokud by Vám zpracování dělalo potíže, můžete svoji představu jen slovně popsat a my návrh připravíme. Nápisy, loga a čísla je nutné dodat v dostatečném rozlišení nebo křivkách, aby byl výsledek bezchybný.

3. Třetí krok - Správná cena

Ihned po finalizaci designu Vám sdělíme konečnou cenu. Po zaplacení 50% zálohy zahájíme výrobu. Zbylou částku doplatíte při převzetí hotové kombinézy. Tu můžeme poslat i na dobírku. Dodací doba se pohybuje kolem deseti týdnů. Záleží také v jaké fázi sezóny kombinézu objednáte.

V těchto třech krocích běžně probíhá zadávání zakázkové výroby. Nemusí jít jen o kombinézy.

Veškeré dotazy týkající se tohoto tématu směřujte na email eshop@smrzmoto.cz.

  • Kombinézu lze ušít i na dámu.
TIP

Máte dotazy k produktu?

Napište a my Vám odpovíme.

* Všechna pole formuláře jsou povinná

Cena:32 235 Kč

banner doprava zdarma