Bunda Bering Nelson černá - letní

Pro silniční dobrodruhy, kteří obejdou každý kilometr, je motocyklová bunda NELSON od BERING bezkonkurenční volbou. Navrženo s důrazem na detail, nabízí dokonalou rovnováhu mezi bezpečností, pohodlím a stylem.

Celý popis

Výrobce: Bering

Materiál: Textil

Druh: Pánské

Vyberte velikost:

XLSKLADEM

Velikostní tabulka

Zadejte Váš e-mail:

Množství:

Cena / ks:

2 990 Kč

Popis produktu

 

Bunda NELSON je speciálně navržena pro muže se střihem Regular Fit, který zajišťuje velkou volnost pohybu. Vyrobeno z textilu, je ideální pro horké období, zejména léto. S jednou vnitřní kapsou, dvěma vnějšími kapsami a stahováním na zápěstích a bocích nabízí praktičnost a perfektně sedí.

Vaše bezpečnost je naší prioritou a NELSON je vybaven moderními ochranami. Obsahuje chrániče ramen CE ALPHA EN1621-1 úrovně 1 a odnímatelné chrániče loktů CE ALPHA EN1621-1 úrovně 1, nezapomíná se ani na zadní kapsu CE.

Pohodlí na dlouhé vzdálenosti je zásadní a NELSON byl navržen s ohledem na toto. Lehká a prodyšná textilie v kombinaci se stahováním na zápěstích a bocích umožňuje individuální přizpůsobení a optimální cirkulaci vzduchu. Vnitřní kapsa poskytuje další úložný prostor pro vaše věci, takže každý výlet bude příjemnější.

BTB1420

TIP

Máte dotazy k produktu?

Napište a my Vám odpovíme.

* Všechna pole formuláře jsou povinná

Cena:2 990 Kč

banner doprava zdarma