Motocykl QJMOTOR SRV 550 ST - oranžová

Motocykl QJMOTOR SRV 550 ST - oranžová

Novinka

A2

SRV 550 ST je motocykl pro opravdové pohodáře.

Celý popis

Výrobce: QJMotor

Objem: 550 ccm

Výkon: 35 kW

Rok výroby: 2024

NA DOTAZ

Zadejte Váš e-mail:

Poptávka

Cena / ks:

134 900 Kč

Popis produktu

Motocykl QJMOTOR SRV 550 ST - oranžová

Prodloužená záruka  na 3 roky ke každému novému motocyklu !!

SRV 550 ST je cruiser nové generace. Jeho autentický styl se snoubí s moderními designovými prvky. Jedná se o stylový cruiser s uvolněným posezem, kvalitními technologiemi a propracovanými komponenty. Motocykl zaujme svým mohutným vzhledem, silným motorem a snadnou ovladatelností. Ideální pro jezdce, kteří chtějí zažít požitek z pohodové jízdy s maximálním jízdním komfortem.

  • Dvouválcový čtyřtaktní řadový motor s objemem 554 ccm Vás překvapí až neuvěřitelným zátahem v nízkých a středních otáčkách, kde jeho výkon naprosto převyšuje ostatní motocykly v této objemové kategorii. Spíše je srovnatelný s motory s větším objemem. Pouze v maximálních otáčkách je motor omezen na výkon 35kW, tedy tak, aby jej mohli řídit i držitelé ř.p. skupiny A2. SRV 550 ST jako správný cruiser pařádně zrychluje z každé zatáčky – a navíc je velmi hospodárný ve spotřebě paliva.
  • Brzdový systém ABS s kotoučovými brzdami vpředu i vzadu nabízí bezpečné zastavení v každé situaci. Přední kotoučová brzda o průměru 300 mm s radiálně uloženým brzdovým třmenem zajišťuje přesně dávkovanou brzdnou sílu.
  • Moderní technologie LED osvětlení hlavního světlometu, směrových světel a zadních světel je nenáročná na údržbu zajišťuje optimální viditelnost a dokonale osvětlenou vozovku za soumraku i ve tmě.
  • Autentický styl cruiseru s velkou nádrží ve tvaru kapky, kulatým chromovaným světlometem, zalomenými řídítky a uvolněným nízkým sedadlem dodávají modelu SRV 550 ST jeho krásný a jedinečný design.
  • Výfukový systém 2 do 1 nabízí skvělý zvuk parádní zátah a to vše s nízkými emisemi CO2 zároveň. Kompaktní, nízko položený zadní tlumič je krásným designovým kouskem.
  • Dvoudílné sedadlo s krásně prošívaným sedadlem řidiče nabízí velký jízdní komfort i na delších výletech. Jeho jedinečný design a autentický styl dodává SRV 550 ST ten správný šmrc.
  • Na bočním panelu motocyklu je integrována i zásuvka USB. Můžete skrz ní nabíjet například mobilní telefon, nebo zapojit navigaci. USB zásuvka má samozřejmě voděodolnolu gumovou krytku.
  • Přehledný, skvěle čitelný, moderní LCD displej  SRV 550 ST přehledně zobrazuje aktuální rychlost, aktuální otáčky, tripmetr, obsah palivové nádrže, čas jízdy a obsahuje též ukazatel zařazeného rychlostního stupně. Funkce lze pohodlně ovládat a přepínat přímo z ovládacích prvků na řídítkách.
  • Krásné a čistě linie, jednoduchost a styl. To jsou klasické vlastnosti každého moderního cruiseru. A všechny tyto vlastnosti ma ve vínku i SRV 550 ST. Je na první pohled rozpoznatelný, charizmatický a budí zájem okolí. Nasedněte a užijte si vyjížďku s tímto oblíbeným motocyklem!
  • SRV 550 ST splňuje všechny zákonné požadavky k řízení s řidičským oprávněním skupiny A2. Což je ideální zpráva pro mladé motorkáře!
  • Každý zákazník, který si zakoupí u autorizovaného dealera nový motocykl QJ Motor, obdrží zdarma krom zákonné dvouleté záruky i prodlouženou záruku na další rok. Tato 3 letá záruka platí jak pro soukromé osoby, tak i pro firemní zákazníky registrující motocykl na IČO. Naše prodloužená záruka má však svá pravidla, je nepřenositelná na dalšího majitele motocyklu, je podmíněná absolvováním pravidelných servisních prohlídek a je omezená nájezdem 20.000 km.

Technické informace:

Typ motoru 2-válcový, řadový, kapalinou chlazený
Objem válců 554 ccm
Vrtání / Zdvih 70,5 mm x 71 mm
Výkon motoru 35 kW (47,6 k) při 7.500 ot./min
Točivý moment 51 Nm při 5.500 ot./min
Příprava směsi Elektronické vstřikování paliva
Způsob startování Elektrický startér
Spojka / ovládání Vícelamelová mokrá spojka / hydraulické
Převodovka / převod 6 rychlostní / sekundární převod řetězem
Emisní norma Euro 5
Hlučnost při stání 91 dB
Emise CO2 99 g/km
Palivo

Benzin E5 / E10

Konstrukce podvozku Trubkový rám/kyvka s dvojitým profilem
Přední odpružení Teleskopická vidlice / olejové tlumení
Zadní odpružení Horizontální centrální tlumič 
Přední brzdy s ABS Dvoupístková kotoučová brzda 300 mm / ABS
Zadní brzda s ABS Jednokotoučová brzda 250 mm / ABS
Přední pneumatika 130/90/16 / bezdušová
Zadní pneumatika 150/80/16 / bezdušová
Rozměry (D, Š, V) 2.230 mm / 865 mm / 1.130 mm
Rozvor 1.580 mm  
Výška sedadla 730 mm 
Objem palivové nádrže 16 litrů
Pohotovostní hmotnost  212 kg (vč.všech kapalin, paliva a baterie)
Dostupné barvy Oranžová, černá
TIP

Máte dotazy k produktu?

Napište a my Vám odpovíme.

* Všechna pole formuláře jsou povinná

Cena:134 900 Kč

banner doprava zdarma