Motocykl QJMOTOR SRV 300 - černá

SRV 300 - Zažijte Route 66 na každé vyjížďce!

Celý popis

Výrobce: QJMotor

Objem: 300 ccm

Výkon: 22,6 kW

Rok výroby: 2024

NA DOTAZ

Zadejte Váš e-mail:

Poptávka

Cena / ks:

109 900 Kč

Popis produktu

Motocykl QJMOTOR SRV 300 - černá se dvěma výfuky

Prodloužená záruka  na 3 roky ke každému novému motocyklu !!

SRV 300 je jiný, než byste možná na první pohled čekali. Jedná se totiž o stylový cruiser s dvouválcovým motorem do V, s rozvodem DOHC o objemu 296 ccm! Výkon lehce přes 30 koní, návykový projev véčkového motoru a ten zvuk! Ten prostě musíte zažít i Vy! Okamžitě Vás přenese na slavnou Route 66 a Vy nebudete chtít zastavit. Přidejte full LED osvětlení, kvalitní kotoučové brzdy s ABS, panel přístrojů s multifunkčním LCD displejem a máte tu opravdu ojedinělý motocykl, který budí zájem okolí na každé vyjížďce. SRV 300 je vhodný i pro držitele řidičského oprávnění skupiny A2.

  • SRV 300 zdobí unikátní dvouválcový, 8mi ventilový motor do V s kapalinovým chlazením, výkonem 22,6 kW (30,7 k)  v 9.000 ot/min a maximálním točivým momentem 26 Nm už v 5.000 ot./min, plněný elektronickým vstřikovacím systémem. Tento motor Vás opravdu nenechá chladnými, jeho úžasný zvukový projev a hravost Vás okamžitě ohromí...
  • Přehledný, skvěle čitelný, moderní LCD displej SRV 300 přehledně zobrazuje aktuální rychlost, aktuální otáčky, tripmetr, obsah palivové nádrže, čas jízdy a obsahuje i ukazatel zařazeného rychlostního stupně. Funkce lze pohodlně ovládat a přepínat přímo z ovládacích prvků na řídítkách.
  • Moderní technologie LED osvětlení hlavního světlometu, směrových světel a zadních světel je nenáročná na údržbu zajišťuje optimální viditelnost a dokonale osvětlenou vozovku za soumraku i ve tmě.
  • Nízká vzdálenost sedadla od země (700 mm) pomáhá při manévrování s motocyklem při nízké rychlosti a na místě. Takže je tento motocykl vhodný i pro menší jezdce. Pokud jste ale vyšší, nebojte i tak se na motocykl bez problémů vejdete. SRV 300 to je elegantní a pohodlný design.
  • Dva zadní 36mm tlumiče mají nastavitelné předpětí progresivně vinutých pružin. Kromě toho, že tyto klasické tlumiče přispívají k retro vzhledu, pomáhají též udržovat vysoký jízdní komfort.
  • SRV 300 zpomalují velkoryse dimenzované brzdy o velkém průměru - přední brzdový kotouč o průměru 280 mm s dvoupístkovým třmenem a zadní brzdový kotouč o průměru 240 mm. ABS je samozřejmostí.
  • Přední odpružení je řešeno obrácenou (upside-down) vidlicí, která má zdvih 120 mm. Jená se o další prémiové vybavení tohoto motocyklu, které držuje rovnováhu mezi pohodlím a ovladatelností.
  • Design SRV 300 jasně čerpá inspiraci z klasických tvarů cruiserů, ale přidává i promyšlenou ergonomii,  praktičnost a moderní styl. Klasický „kapkovitý“ tvar nádrže je tím, co definuje vzhled motocyklu a udržuje nerozlučné vazby s původní tradicí "křižníků silnic".
  • SRV 300 má na rozdíl od konkurence i praktické podsvícené ovladače na levém i pravém řídítku, což je dobré pro motocyklové začátečníky, ale i praktické pro zkušené jezdce. Pomocí těchto osvětlených ovladačů lze snadno ovládat všechny funkce motocyklu (včetně přístrojového panelu) jednoduše pouhým stisknutím prstu. Máte tak plnou kontrolu nad svým motocyklem ve dne, ale i při jízdě v temné noci.
  • SRV 300, stejně jako naše ostatní modely mají příjemný neokoukaný design. Co Vás ale mile překvapí, jsou krásné detaily, které dělají celek. Jmenujme například "véčkový" motor, s krásnou povrchovou úpravou, litá kola v designu paprskových, krásné lakování a opravdu kvalitní dílenské zpracování. Ladně působí též doutníkový výfuk, kde není žádný obrovský katalyzátor. Nakonec zmíníme například seriové rolničky pod kyvnou vidlicí a nebo neokoukaný design panelu přístrojů - to vše je seriový SRV 300!
  • SRV 300 splňuje všechny zákonné požadavky k řízení s řidičským oprávněním skupiny A2. Což je ideální zpráva pro mladé motorkáře!
  • Každý zákazník, který si zakoupí u autorizovaného dealera nový motocykl QJ Motor, obdrží zdarma krom zákonné dvouleté záruky i prodlouženou záruku na další rok. Tato 3 letá záruka platí jak pro soukromé osoby, tak i pro firemní zákazníky registrující motocykl na IČO. Naše prodloužená záruka má však svá pravidla, je nepřenositelná na dalšího majitele motocyklu, je podmíněná absolvováním pravidelných servisních prohlídek a je omezená nájezdem 20.000 km.

Technické informace:

Typ motoru 2-válcový, V-Twin, kapalinou chlazený
Objem válců 296 ccm
Vrtání / Zdvih 58 mm x 56 mm
Výkon motoru 22,6 kW (30,7 k) při 9.000 ot./min
Točivý moment 26 Nm při 5.000 ot./min
Příprava směsi Elektronické vstřikování paliva
Způsob startování Elektrický startér
Spojka / ovládání Vícelamelová mokrá spojka
Převodovka / převod 6 rychlostní / sekundární převod řetězem
Emisní norma Euro 5
Hlučnost při stání 92 dB
Emise CO2 81 g/km
Palivo Benzin E5 / E10
Konstrukce podvozku Trubkový rám/kyvka s dvojitým profilem
Přední odpružení Upside-down vidlice 
Zadní odpružení Dva kapalinové tlumiče s nastav. předpětím
Přední brzdy s ABS Dvoupístková kotoučová brzda 280 mm / ABS
Zadní brzda s ABS Jednokotoučová brzda 240 mm / ABS
Přední pneumatika 120/80/16 / bezdušová
Zadní pneumatika 150/80/15 / bezdušová
Rozměry (D, Š, V) 2.110 mm / 850 mm / 1.100 mm
Rozvor 1.400 mm  
Výška sedadla 700 mm 
Objem palivové nádrže 13,5 litru
Pohotovostní hmotnost  164 kg (vč.všech kapalin, paliva a baterie)
Dostupné barvy Černá, oranžová
TIP

Máte dotazy k produktu?

Napište a my Vám odpovíme.

* Všechna pole formuláře jsou povinná

Cena:109 900 Kč

banner doprava zdarma